Dicsérő cikk a Foodie MinuteBistroról

 

A Foodie vendégül látta az antropos online magazin főszerkesztőjét, aki dicsérő cikkel jutalmazta szakácsaik igyekezetét. Az alábbi sorok tőle származnak:

 

„ A Foodie MinuteBistro egy környezet- és egészségtudatos gyorsétterem, bisztró jellegű hely. Gyorsétterem és bisztró egyben, innen a MinuteBistro fantázianév. Itt nem csak a finom ételekkel foglalkoznak, de a környezetünk védelmével is: csomagolóanyaguk komposztálható, környezetbarát, és tisztítószereik lebomlóak, a környezetre ártalmatlanok.

Egészségünkre is gondolnak a séfek: ételeik elkészítéséhez nem használnak mesterséges színezéket, ízfokozókat vagy tartósítószereket. Ételeiket friss alapanyagokból, azonnal készítik. Nem csak tésztákat, de finom salátákat, leveseket – a tárkonyos csirkeragu levest kifejezetten ajánljuk -, és szendvicseket is készítenek nekünk.

Mivel a tészta a fő profiljuk, előbb arról essen szó: olaszországi tésztagéppel, házilag készítik különböző tésztáikat. Kétfajta lisztkeveréket is kikísérleteztek: egyikük Semola néven olasz durum darából készül – ez a hagyományos olasz tészták markáns ízű alapanyaga.

A Chicori fantázianevű lisztkeveréket tésztaimádóknak fejlesztették ki, amiben nincsen búzaliszt, gluténmentes, alacsony kalória- és szénhidráttartalmú. Mindezt csicseriborsó, kukorica és rizslisztek keverésével érték el – de ezek megfelelő aránya egyelőre titkos.
Mindkét tésztát megkóstolhattuk, ha választani kellene a kettő közül, azt mondanánk, legyen az egyik, és később visszamegyünk kérni a másikból is.

A szendvicsek friss péksüteményekből készülnek sok zöldséggel. A Foodie-ban a saláták nem csak egészségesek és finomak, de táplálóak is – állati, teljes értékű fehérjékkel, lassan felszívódó szénhidrátokkal, zsírmentesen.

Ami szerintük sok helyen hiányzik a vendéglátásból, az itt megtalálható: minőségi, egészséges ételek, gyorsan, elérhető áron és mindezt környezettudatos, jövőkímélő előállítással, csomagolással, tisztítószer használattal.

Mi hozzátesszük még, hogy mindezt megkapjuk egy jó helyen, kellemes környezetben, kedves kiszolgálással.” ( http://antropos.hu/hely/foodie-gyors-finom-es-egeszseges )

Mi is köszönjük az értékelést, hiszen a mi környezetbarát csomagolóanyagainkat használják!

   

 

 

Forrás: http://antropos.hu/hely/foodie-gyors-finom-es-egeszseges/

Linkek:

Weboldal: http://www.okotermek.hu/

Webshop: http://www.okotermek.hu/webshop/

Csatlakozzon hozzánk a FACEBOOKON!

Linkek: Ökotermék, Bio vegyiáruk, Bio eldobható evőeszközök, edények, táskák , Cellulóz termékek, Cukornád termékek, Fa és bambusz termékek , Növényi olaj és növényi keményítő termékek, Pálmalevél termékek, PLA termékek,

 

Termékeinket keresse webshopunkban: Webshop

Termékeink

Copyright © ÖKOSYS Zrt.