A környezettudatosság és a design

 

A környezetszennyezés mai világunk egyik legmeghatározóbb problémája, az emberi társadalom környezetének kedvezőtlen irányú megváltoztatása, a környezeti elemek összetétel-változásával és minőségromlásával járó jelenség.

Legáltalánosabb típusai: káros anyagok kibocsátása, légszennyezés, vízszennyezés és talajszennyezés.

Ezért lett korunk legfontosabb kérdése, a környezettudatosság.

A környezettudatos szemlélet számos esetben megmutatkozik, és tettei során a környezeti hatásokat is figyelembe lehet venni. Ennek számos példája lehet az energiatakarékos izzók használatától kezdve, a szelektív hulladékgyűjtésig vagy éppen az újrahasznosítható edények, poharak előállításáig.

 

Az Ökosys Zrt. termékei, jelentős mértékben hozzájárulnak a fosszilis erőforrások megőrzéséhez. Termékeink CO2-semlegességüknek köszönhetően nagy segítséget jelentenek a környezet védelmében, biológiailag lebomlóak és könnyen újrahasznosíthatóak.

 

Cégünk folyamatosan igyekszik teljes körű termékválasztékot kínálni a piacon. A környezettudatosság még mindig, sőt egyre inkább elterjedtebb lesz. Termékcsaládunk dizájnos külsejével teszi még egyedibbé megjelenését.


Fontos, hogy a termékek külseje pozitív első benyomást keltsen a fogyasztóban. Megmutatja számukra, hogy ez a termék mitől is környezettudatos.

                       

bordo+fekete.png

Ahogy azt a mellékelt ábra is jól mutatja, egy valami lényegesen segít különbséget tenni újrahasznosítható és egyszer használatos, műanyag pohár között, ez pedig a megjelenés.
A termékek értékesítése során felismertük, hogy az élelmiszert árusítóknak vonzó designra van szükségük, hogy a fogyasztók örömmel használják ezeket az edényeket illetve poharakat nap, mint nap. Ezek egytől-egyig designos és hétköznap használható termékek, melyekkel a természetet szeretnénk közelebb hozni a városi életmódhoz.

 

00033.jpgA kinézet segít megmutatni a termék tulajdonságát, egyediségét és használhatóságát.

Logóink egyértelművé teszik a fogyasztók számára, hogy a termék környezettudatos. Természetesen árucikkeinket egyedi logóval is el tudjuk látni.

Manapság a fogyasztók számára fontos tényező, hogy tudják valóban környezettudatos az a termék, amit használnak. Ezeket különböző minták, és szimbólumok segítségével könnyen meg lehet valósítani, amik természetesen teljes mértékben leellenőrizhetők.

Tervezőink fontosnak tartják, hogy minél több embernek lehetősége nyíljon itthon tervezett, magas minőségű, kiváló alapanyagú árucikkek vásárlására, amelyekkel hozzájárulhatnak környezetük védelméhez és fejlesztéséhez.

 

További öko-barát termékeinkért látogassanak el weboldalunkra és tekintsék meg folyamatosan bővülő kínálatunkat! (http://okotermek.hu/webshop)

 

 A környezettudatosság és a design 1.jpg

 

 

Termékeinket keresse webshopunkban: Webshop

Termékeink

Copyright © ÖKOSYS Zrt.