Thank you ökopalack 0,5 l


  • 13,159.74 Ft

  • Nettó ár: 10,362.00 Ft


A Thank you palackok a világ első 100%-ban környezetbarát palackjai.
A palackok különlegessége, hogy csak természetes és lebomló anyagokból készülnek , ezáltal nem terhelik a környezetet.
A Thank you palackokat használva Te is hozzájárulsz a bolygónkon keletkező műanyag szemét csökkentéséhez!

Ezen palackok is az aranymetszés arányai alapján készülnek, ahogyan a többi Nature's Design termék, aljukon pedig a thank you (köszönöm) felirat szerepel. Az elnevezés abból a gondolatból született, hogy ha a bolygónk képes volna beszélni, akkor egészen biztosan megköszönné nekünk, hogy műanyag palackok helyett környezetbarát palackokat használunk. A palackok vonzó külsővel és bizonyítottan hosszú élettartammal rendelkeznek, ezáltal is növelve használóik elégedettségét!
A Thank you ÖKOpalackok közül ez a fél literes változat a legkedveltebb , hiszen tökéletesen beleillik még kisebb méretű táskákba is, és akár a munkahelyünkre is magunkkal vihetjük, íróasztalunkon sem foglal sok helyet. Sőt, modern formatervezése miatt, még divatos kiegészítőként is használhatjuk.

Praktikus tanács! A szervezetünk hidratáltságához napi 3 liter vízre van szükségünk. Az elegendő folyadékfogyasztást könnyen számon tarthatjuk, ha tudjuk, hogy palackunkat egy nap hatszor kell megtöltenünk!

Élj tudatosan , igyál megfelelő mennyiségű vizet és használj eldobható műanyag palackok helyett 100%-ban természetes anyagokból készült ÖKOpalackot!

“Ez a palack olyan szép, igazán élvezet belőle vizet inni. Köszönöm.”

 

100% KÖRNYZETBARÁT VÁLASZTÁS