Az új és a régi webshop különbségei

A megújult webshopunk átláthatóbbá vált, ahol könnyedén kiválaszthatja az Ön számára megfelelő környezetbarát, lebomló termékeket. Az új oldal modernebb és dizájnelemekben is gazdagabb.

A két oldalon a legszembetűnőbb különbség az, hogy a környezetbarát termékek csoportosítása és a menürendszer teljesen más. Míg a régi oldalon a termékek anyagminőség szerint voltak csoportosítva (PLA, cukornád, pálmalevél, bambusz stb.), addig az új oldalon már típus (funkció) szerint (tányérok, poharak, evőeszközök, tálak dobozok stb.). Ez nagyban megkönnyíti a keresni kívánt termékek megtalálását akkor is, ha nem tudjuk, hogy milyen anyagból készült a termék. A szűrők és az összehasonlítás mindenben a segítségükre vannak. Minden terméknél adott a minimum rendelhető mennyiség, így a rendelés leadásakor csak a megadott minimum mennyiséget vagy annak többszörösét tudja megvásárolni. Mindez az előzetes visszajelzések miatt került átalakításra az átláthatóság, és a vásárlás megkönnyítésének érdekében. 


A termékek két másik csoportban is megtalálhatóak a „catering” és „food truck” név alatt, ami a nyitóoldalon található. Két csoportra bontja a termékeket azok felhasználási területei szerint.


A keresési, kiválasztási funkció is megváltozott. Lehetőség van többek között a termék anyagára, méretére, színére, mintájára, hőállóságára és felhasználási területére is rákeresni. A szűrő segítségével pedig könnyedén megtalálhatja azt a terméket, amit szeretne csoporton belül. Anyag, ár, felhasználási terület és több egyéb információ alapján is kereshet.


Az új oldalnak egy nagy pozitívuma, hogy több terméket képes egyszerre összehasonlítani. Ez sokkal átláthatóbban, táblázatban mutatja a termékeink közötti különbségeket, így könnyedén ki tudja választani azt a terméket, amire szüksége van.


Ami még újítás lett az oldalon, hogy egy menüpont alatt el lehet érni minden fontos fület (a jobb felső sarokban, beállítások menüpont: kívánságlista, fiókom, kosár tartalma, fizetés, regisztráció, belépés). Ez egy teljesen új megoldás (amely a régi webshopon nem volt megtalálható), így bármilyen fontos fület elérhetünk, ami a vásárlással és a vevővel kapcsolatos. Itt tudunk belépni és regisztrálni is a webshopra.


Az új oldalon még több képet helyeztünk el, amelyek sokkal jobban átadják termékeink minőségét. Ezeken a képeken könnyebben kivehetőek az egyes termékek közötti különbségek.

Összességében az új oldal sokkal letisztultabbá, átláthatóbbá vált, így egyszerűbben találhatjuk meg rajta, amit szeretnénk. Az oldalnak ezt a teljesen új arculatát és új logóját a Design Section csapata álmodta meg nekünk, ez is mutatja munkánk minőségét, precizitását. Hamarosan elérhető lesz a vásárlóink számára egy applikáció, aminek a segítségével még egyszerűbbé és gyorsabbá válik a rendelés.

Tags: