Több mint

0

Bio termék

Bio eldobható evőeszközök, edények, táskák egy helyen

Több mint

0

Bio vegyiáruk

Minőségi bio vegyiáruk, higiéniás termékek egy helyen

Több mint

0

Elégedett ügyfél

Akik már rendeltek tőlünk rendezvényekre, fesztiválokra! Elégedett vásárlóink között multi cégek és magánszemélyek is megtalálhatók. Webshopunk

Termékeinket keresse webshopunkban: Webshop

Komposztálás

oko_icon1.png

Pálmalevél

Kifejezetten esztétikus megjelenésű alapanyag, magas-minőségű edények Adaka pálmából. Ez az egyedülálló növény, melynek a gyümölcse is szüretelt és felhasznált, folyamatosan leveleket termel a növekedési periódusban. Eddig ezek elégették használhatatlan hulladék anyagként. Az indiai családok most összegyűjtik ezeket a leveleket helyileg és elviszik a termelőhelyekre, ahol megtisztítják és kipréselik őket, majd exkluzív edényekké égetik őket 120°C-on. Ezek az anyagok élelmiszer-biztonságosak, és annyira kemények, hogy nem igényelnek további kezelést, mint a laminálás. A termékek íz-semlegesek, vízállóak és hő állóak, ideálisak sütéshez és mikrohullámú sütőben való melegítéshez.

oko_icon2.png

Cukornád

A cukornád használata az eldobható evőeszközök gyártása során egy különösen elegáns megoldás. Ez a nagy mennyiségű maradék anyag a cukor kitermelés során keletkezik a cukornádból. A különösen nehéz szálakat, amelyeket eddig elégettek, értékes bio-masszaként lehet felhasználni. Most már akár 50 eldobható tálat lehet előállítani egyetlen szár cukornád maradék-anyagából. Asztali edények cukornádból, melyek stílusosak, könnyűek és nagyon stabilak. Ezek a termékek vízállóak és melegíthetőek mikrohullámú sütőben, hideghez és forróhoz egyaránt megfelelnek.

oko_icon3.png

PLA

Egészen a közelmúltig, nehéz volt nagyon átlátszó és formatartó anyagokat gyártani megújuló anyagokból. Csak egy új fermentációs folyamat fejlesztése óta lehetséges a polietilén természetes alternatíváját legyártani, amely függött az ásványi olajoktól. Ezt az anyagot, amelyet természetes keményítőből állítottak elő, szinte bármilyen alakúra lehet önteni, akár úgy filmként is előállítható. Íz-semleges és hőálló körülbelül 40 ° C-ig. Mint az összes naturesse termék, a PLA is biológiailag lebomló.

okoblog.jpg

 

 

Biológiai lebomlás

lebomló műanyag, amely esetében a bomlást a természetesen eloforduló mikroorganizmusokkal, úgy mint baktériumokkal, gombákkal és algákkal való kölcsönhatás eredményezi.

Környezetkímélő tisztítószerek - Ökotermék

Az Európai Unióban jelenleg több mint 100 ezer különböző, mesterségesen előállított vegyi anyag van forgalomban. Ezek az anyagok megtalálhatóak ivóvizeinkben, az élelmiszerekben, kozmetikumokban, tisztítószerekben, a gyermekruhákban, a bútorokban, az építési anyagokban, valamint a közlekedés és az ipar által kibocsátott szennyezésekben.

Használjon esővizet! Ökotermék.hu

A víz drága kincs! A gyors népességnövekedés és a fokozódó vízfelhasználás miatt Földünk vízkészletei rohamos ütemben apadnak. Ennek megállítására a folyamatosan megújuló esővíz használatával közvetlenül hozzájárulunk az édesvíz készletek megőrzéséhez.

Gyűjtse külön a hulladékokat! Szelektíven mindig jobb!

A szelektív hulladékgyűjtés egy olyan lehetőség, mely során a csomagolási hulladékok külön-külön gyűjtve újrafeldolgozásra (újrahasznosításra) kerülnek.

Környezetünk védése létfontosságú

Környezetünk védése létfontosságú. A rengeteg káros anyag kibocsátása, kedvezőtlen változásokat eredményez időjárásunkban és éghajlatunkban. A kialakult változások az egész Földön sok faj történelmi mértékű kihalását okozzuk.

Termékeink

Kérdése van, tegye fel itt!


 

Captcha kód

Másik captcha ábra kéréséhez kattintson a képre.