Több mint

0

Bio termék

Bio eldobható evőeszközök, edények, táskák egy helyen

Több mint

0

Bio vegyiáruk

Minőségi bio vegyiáruk, higiéniás termékek egy helyen

Több mint

0

Elégedett ügyfél

Akik már rendeltek tőlünk rendezvényekre, fesztiválokra! Elégedett vásárlóink között multi cégek és magánszemélyek is megtalálhatók. Webshopunk

Termékeinket keresse webshopunkban: Webshop

Komposztálás

oko_icon1.png

Pálmalevél

Kifejezetten esztétikus megjelenésű alapanyag, magas-minőségű edények Adaka pálmából. Ez az egyedülálló növény, melynek a gyümölcse is szüretelt és felhasznált, folyamatosan leveleket termel a növekedési periódusban. Eddig ezek elégették használhatatlan hulladék anyagként. Az indiai családok most összegyűjtik ezeket a leveleket helyileg és elviszik a termelőhelyekre, ahol megtisztítják és kipréselik őket, majd exkluzív edényekké égetik őket 120°C-on. Ezek az anyagok élelmiszer-biztonságosak, és annyira kemények, hogy nem igényelnek további kezelést, mint a laminálás. A termékek íz-semlegesek, vízállóak és hő állóak, ideálisak sütéshez és mikrohullámú sütőben való melegítéshez.

oko_icon2.png

Cukornád

A cukornád használata az eldobható evőeszközök gyártása során egy különösen elegáns megoldás. Ez a nagy mennyiségű maradék anyag a cukor kitermelés során keletkezik a cukornádból. A különösen nehéz szálakat, amelyeket eddig elégettek, értékes bio-masszaként lehet felhasználni. Most már akár 50 eldobható tálat lehet előállítani egyetlen szár cukornád maradék-anyagából. Asztali edények cukornádból, melyek stílusosak, könnyűek és nagyon stabilak. Ezek a termékek vízállóak és melegíthetőek mikrohullámú sütőben, hideghez és forróhoz egyaránt megfelelnek.

oko_icon3.png

PLA

Egészen a közelmúltig, nehéz volt nagyon átlátszó és formatartó anyagokat gyártani megújuló anyagokból. Csak egy új fermentációs folyamat fejlesztése óta lehetséges a polietilén természetes alternatíváját legyártani, amely függött az ásványi olajoktól. Ezt az anyagot, amelyet természetes keményítőből állítottak elő, szinte bármilyen alakúra lehet önteni, akár úgy filmként is előállítható. Íz-semleges és hőálló körülbelül 40 ° C-ig. Mint az összes naturesse termék, a PLA is biológiailag lebomló.

okoblog.jpg

 

 

(Környezet) Tudatosság és fenntartható fejlődés a szervezett eseményeken is!

A nagyszabású rendezvények óriási tömeget mozgatnak meg, éppen ezért még inkább ügyelnünk kell a környezetünkre ható káros tényezők minimalizálására, s végső soron a természet megóvására.

Az eddigi legnagyobb siker

Véget ért az ötnapos Balaton parti Everness Fesztivál, amely a tudatosságnak az előadások, alternatív mozgásformák és zenei programok hármas egységével adott teret. A tudatosság és az egészséges életvitel jegyében zajló fesztiválon a szervezők igyekeztek az étkeztetés terén is hűek maradni ehhez a szellemiséghez, így megkerestek minket, hogy biztosítsuk számukra környezetbarát lebomló termékeket az ételek és italok felszolgálásához.

Ma van a környezetvédelem világnapja, Te is tegyél érte valamit!

„Az embernek alapvetően joga van a szabadsághoz, egyenlőséghez és a megfelelő életfeltételekhez olyan minőségű környezetben, amely emberhez méltó és egészséges életre ad lehetőséget.” Tegyél Te is valamit a környezetedért!

Gourmet fesztivál

Minden, ami rusztikus, vagy modern, szem szájnak ingere. Finom ételek, finom borokkal, különleges desszertek, rengeteg látogató, ízorgia- ezekkel jellemezhető az idei Gourmet Fesztivál, amely május 21-24-ig várta az ínyenc vendégeket a Millenáris Parkban.

Everness Festival

A Fesztivál szellemiségéhez igazodva, nem csak az ételek és a programok szólnak a környezettudatosságról, önmegvalósításról, egészséges életvitelről, hanem maga az egész rendezvény környezete is. A rendezők nagy figyelmet fordítanak arra, hogy csak környezetbarát csomagolóanyagokat használhassanak a fesztiválozók, így minden étel-ital környezetbarát termékekben kerüljön a kezükbe. A szelektív hulladékgyűjtést elősegítve, lebomló zsákokba gyűjtik, a lebomló „szemetet”.

Termékeink

Kérdése van, tegye fel itt!


 

Captcha kód

Másik captcha ábra kéréséhez kattintson a képre.